Uslovi korišćenja

Upotrebom našeg veb-sajta nutri-lans.com potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili uslove korišćenja (Uslovi). U nastavku teksta su navedeni uslovi korišćenja:

  • – Uslovi korišćenja
  • – Uslovi kupovine

Uslovi korišćenja

Nutrilans, Čolak Antina 15, 11 000 Beograd, zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove izmenom ovog teksta. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu stranicu ( Uslovi korišćenja) i proverite da li su se Uslovi možda promenili od trenutka Vaše poslednje posete.

Nutrilans na veb-sajtu sadržaje objavljuje u dobroj nameri i sve sadržaje veb-sajta nutri-lans.com koristite isključivo na vlastitu odgovornost. Nutrilans se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu njegovim korišćenjem.

Sadržaji objavljeni na internet sajtu nutri-lans.com vlasništvo su nutrilans-a i mogu se upotrebljavati samo uz prethodnu saglasnost i odobrenje u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima.

Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe.

Zabranjeno je ometanje, ograničavanje ili onemogućavanje bilo koje funkcionalnosti u vezi sa sigurnošću ili upotrebom veb-sajta.

Zabranjeno je da objavljujete materijal koji je preteći, klevetnički, nepristojan, diskriminišući, uvredljiv, pornografski, zlostavljački, koji raspiruje rasnu ili etničku mržnju, bilo koje neprijatnosti usled kršenja privatnosti.

Zabranjeno je davanje netačnih informacija koje se tiču ličnih podataka u vašem profilu, da koristite tuđe lične podatke bez dozvole te osobe ili se lažno predstavljate u ime trećeg lica, firme ili organizacije.

Zabranjeno je baviti se bilo kojim nezakonitim ili protivpravnim ponašanjem, da modifikujete, ometate ili hakujete nutri-lans veb-sajt.

Uslovi kupovine

Tačan opis ponuđenih proizvoda

Nutrilans nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Garantujemo za sve podatke o sastavu naših proizvoda, sa opaskom da se ograđujemo od ličnih komentara ili iskustava naših korisnika koja su prouzrokovana nepravilnim korišćenjem naših proizvoda. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od opisa koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili u roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac.

Fotografije prikazane na sajtu nutri-lans.com ponekad obuhvataju i okruženje proizvoda kako bi imali realniju predstavu o izgledu.

Dostupnost proizvoda prikazana na veb-sajtu može se razlikovati od stvarnog stanja zaliha. Dostupnost proizvoda se može proveriti slanjem upita o proizvodu ili pozivom na broj telefona  + 381 63 21 22 03 sa naglaskom da ste informacije preuzeli sa veb-sajta.

Cene proizvoda

Sve cene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i izražene su u eurima sa PDV-om. (Kupci u Srbiji mogu platiti u dinarskoj protiv vrednost po dnevnom kursu NB Srbije na dan kupovine).

Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete potvrdu porudžbine na adresu E-pošte koju ste nam ostavili. Ova poruka E-pošte sadrži vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja. U slučaju da nismo u mogućnosti da potvrdimo porudžbinu bićete obavešteni.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Bezbedna kupovina na našem sajtu

Bezbedna kupovina putem našeg sajta podrazumeva da sve informacije i lične podatke koje ostavljate prilikom poručivanja sa našeg sajta nutri-lans.com ostaju u potpunoj diskreciji, kao i da se putem našeg online servisa procesuiraju bezbedno.

Ukoliko odaberete način plaćanja platnom karticom, u procesu sigurne online kupovine, bićete preusmereni na stranicu servisa za obradu naplate. Na taj način podatke o platnoj kartici ne ostavljate na našem sajtu već se procesuiraju kroz servis za obradu naplate.

Vaši podaci ostaju u našoj evidenciji onoliko koliko je to neophodno kako bismo Vam u budućnosti pružali još bolje usluge i kvalitetnu podršku. Oni nikada neće biti zloupotrebljeni ni na koji način.

Stoga, kupujte bezbrižno i budite sigurni da ste potpuno zaštićeni. Nutrilans Vam garantuje najviši nivo kvaliteta usluga i same tehničke podrške, a to naravno podrazumeva i bezbednost svih Vaših podataka.

Načini plaćanja

Na raspolaganju Vam je:

  • – plaćanje pouzećem,
  • – direktno na naš bankovni račun (uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja kao broj narudžbine)
  • – online plaćanje platnom karticom, PayPal

Nakon izvršene porudžbine sa odabranim načinom plaćanja, na adresu E-pošte ćete dobiti obaveštenje o Vašoj porudžbini. U međuvremenu bićete kontaktirani u vezi dogovora o načinu isporuke i dalju saradnju.

Način isporuke

Isporuku robe vršimo pouzećem ili nakon evidentiranja Vaše uplate na teritoriji Srbije bez KiM.

Nakon što se dogovorite sa predstavnikom naše firme o samoj isporuci, Vaš proizvod se veoma pažljivo pakuje, a onda i šalje kurirskom službom po Vašem izboru. Uobičajeno je da troškove transporta platite prilikom preuzimanja paketa. O troškovima transporta bićete obavešteni u direktnom kontaktu sa nama nakon kupovine nekog od naših proizvoda.

Na sajtu nutri-lans.com ćete se sresti i sa našim online digitalnim proizvodima. Sve dokumente, publikacije i digitalne proizvode sigurnim forsiranim preuzimanje dobijate direktno na vašu email adresu sa kojom ste se prijavili prilikom online kupovine.

Radimo sa „Post-Expressom“, a ako Vam odgovara neka druga kurirska služba, možemo se dogovoriti i da Vam robu pošaljemo kuriskom službom koju vi izaberete.

Robu naravno možete preuzeti i lično, ali je potrebno da se o tome posebno dogovorimo. Za isporuke u inostranstvo, takođe je potrebno da se dogovorimo o načinu isporuke.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Nutrilans je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

Reklamacije i zamena proizvoda

U slučaju da niste zadovoljni kvalitetom proizvoda koji ste kupili putem našeg online shopa, imate mogućnost da vratite robu u roku od 14 dana od dana isporuke.

Proizvod koji vraćate, mora biti u istom stanju kao prilikom kupovine, sa kompletnom ambalažom i dokumentacijom (uputstvo, garancija, i td). To naravno podrazumeva odsustvo bilo kakvih fizičkih oštećenja ili tragova korišćenja.

Vi kao kupac ste odgovorni za umanjenu vrednost robe, koja nastane kao posledica neadekvatnog rukovanja.

Ako želite da vratite proizvod koji ste od nas kupili, potrebno je da nas o tome obavestite pismenim putem. Takođe, podrazumeva se da troškove transporta, tj. uslugu kurirske službe snosite Vi kao kupac robe. Nakon isteka 14 dana od dana prijema robe, Nutrilans nije obavezan da vam po bilo kom osnovu vrati novac ili zameni robu.