All Natural

All Natural

Nutrilans Funkcionalna hrana je sastavljena samo od prirodnih komponenata. Ne sadrži nijedan E – broj ,nijedan konzervans, emulgator, veštačku boju ili aromu. SVE POTPUNO PRIRODNO !

Zoran Roksandić

Zoran Roksandić

MSc Prehrambene Tehnologije,
doktorant Funkcionalne hrane

ALL NATURAL  NUTRILANS proizvodi garancija dobrog zdravlja

All Natural – Nutrilans Funkcionalna hrana je sastavljena 100% od prirodnih komponenata. Ne sadrži nijedan E – broj ,  nijedan konzervans, emulgator, vestačku boju ili aromu.
SVE POTPUNO PRIRODNO!

Sadržaj

All Natural

Zasto je to jako bitno ?
Ne iz etičkih ili marketinških razloga već zbog toga sto samo takva hrana pruža izvanrednu prevenciju i najoptimalniju – prirodnu terapiju.
Kako ?
Prirodna hrana ima veoma visok električni potencijal. Zdravo ljudsko telo ,od glave do nogu ima električnu frekvenciju u rasponu od 62 do 78 MHz.
Bolesti počinju već od 58 MHz.

Samo jedna popijena Coca Cola snižava, u roku od jedne minute, električnu frekvenciju organizma sa 66 MHz na 58 MHz .

Da bi se to vratilo na normalu treba proci 3 dana!

Studije su pokazale da pesimizam, ružne misli i defetizam snižavaju električnu frekvenciju organizma za 12 MHz dok optimisti, veseli i pozitivno orijentisani ljudi dižu svoj električni potencijal za 10 MHz!

Ispitivanja i merenja električnog potencijala raznih biljaka, voća ,povrća, orašastih proizvoda i začina kao sto su napr. Grapefruit, Cimet, Đumbir, Kurkuma, Lavanda i Kamilica napr. pokazala su da njihov visok električni potencijal eliminiše različite akutne i hronične bolesti.

Što su sirovine nekog gotovog proizvoda čistije to je terapeutski efekat te hrane veći. Kancer, inače počinje da se razvija tako sto „DNA –Cod „ u ćelijama biva oštećen. 

Potpuno prirodna hrana ne samo što deluje Antibakterijski i Antiinflamatorno već može da „resetuju“ ljudske ćelije koje su obolele i od kancera.

Pojedine začinske biljke kao i neko voće i povrće, imaju terapeutski efekat već na 52 MHz i taj efekat može da se popne čak do 320 MHz! Loša i nekvalitetna hrana kao sto je Fast Food uključujući Industrijsku hranu koja je puna Aditiva kao i voće i povrće koje sadrži dosta pesticida i herbicida (usled prskanja), ima veoma nizak električni potencijal.

Zajedno sa stresogenim načinom života ta energetski slaba hrana postaje okidač za različite bolesti. Uređaj kojim se meri energetski potencijal zove se „Calibrated Frequency Monitor(CFM). Čuveni Dr Warburg je dobio Nobelovu nagradu za otkriće da ljudske
ćelije poseduju električni potencijal.

Nikola Tesla je svojevremeno rekao: „Kada bi čovek mogao da eliminiše neke spoljne frekvencije , ljudski organizam bi bio rezistentan na sve bolesti.

NUTRILANS – potpuno prirodna hrana ima veoma visoku energetsku frekvenciju. Da je Tesla živ sigurno bi koristio Nutrilans!

Dijetana biljna vlakna

Dijetalna biljna vlakna za optimalno zdravlje

Dijetalna vlakna su naročito važna za zdravlje našeg srca.maline Dnevno se preporučuje unos od 20 do 30 grama vlakana da bismo smanjili rizik od metaboličkog sindroma (povećanog holesterola, hipertenzije i dijabetesa) i zaštitili se od kardiovaskularnih oboljenja.

Povećanjem unosa vlakana za 10 grama dnevno –  procenjuje se da ćemo smanjiti za 12% rizik od infarkta.

Zato obratite pažnju na  redovan unos  obroka Funkcionalne hrane koja sadrže vise od 50 % dijetalnih biljnih vlakana. Pored toga, treba ostvariti  dovoljan unos voća, povrća, mahunarki, orašastih plodova i integralnih žitarica.

Funkcionalne obroke možete potapati u kozje mleko, kozji jogurt, voćni jogurt, kravlji jogurt kao i kefir. KEFIR posebno izdvajamo kao  veoma zdravu namirnicu koja je na Kavkazu  napr. nezaobilazna namirnica u svakodnevnoj ishrani.

Dijetalna biljna vlakna štite naš probavni sistem

 Vlakna štite naš digestivni sistem tako što smanjuju rizikpecivo od karcinoma debelog creva i hroničnih zapaljenskih bolesti creva. Ona takođe ubrzavaju prolazak hrane kroz creva. Ostaci hrane u crevima lepe se za rastvorljiva vlakna, kojih ima u preparatima Funkcionalne hrane i potom ti ostaci prirodno bivaju izbačeni iz organizma. 

Vlakna, inače, nerastvorljiva u vodi, kojih naročito ima u integralnim žitaricama, povećavaju volumen -stolice i ubrzavaju peristaltiku creva, tako da pomažu kod zatvora. Ukoliko inače, ne unosite dovoljno vlakana kroz ishranu i odlučite da  kroz Funkcionalne obroke ,povećate unos vlakana na preporučenih 20-30 grama dnevno, važno je i da povećate i unos tečnosti.

Zašto su Dijetalna biljna vlakna važna kada smo na dijeti? 

Vlakna rastvorljiva u vodi absorbuju vodu i stvaraju nekujabuka-tešnja-malina vrstu gela u crevima gde se vezuju za masti i katođe usporavaju varenje ugljenih hidrata. Na taj način, dijetalna vlakna ograničavaju apsorpciju kalorija u organizmu.

Ona, takođe, produžavaju osećaj sitosti i na taj način smanjuju našu potrebu za hranom. Rastvorljiva vlakna poput inulina i pektina prisutna u raznim  preparatima, isto tako mogu da pomognu u snižavanju lošeg (LDL) holesterola  i redukciji povišenih vrednosti triglicerida u krvi.

Kefir je bogat probiotskim bakterijama

Kefir je probiotski napitak koji se dobija fermentacijom

kefir

Milk kefir grains on a wooden spoon overhead shoot

mleka i  sadrži bakterije Lactobacillus caucasus, Leuconostoc sp., Streptococcus sp. kao i kvasce Saccharomyces kefir i Torula kefir. Kefir se bolje vari od mleka i pored probiotika, bogat je vitaminom B12, kalcijumom, magnezijumom, biotinom, folnom kiselinom i enzimima.

Kefir uz Funkcionalne obroke, jača imunitet i može da pomogne u borbi protiv alergija, a pripisuju mu se i povoljna dejstva kada je reč o hipertenziji i gastrointestinalnim problemima.

Mešanjem kefira sa Funkcionalnom hranom bogatom Dijetalnim biljnim vlaknima, — dobija se tkzv. SIMBIOTSKI EFEKAT tj. mesavina PREBIOTIKA iz Vlakana i PROBIOTIKA iz Kefira ,stvara  takav efekat.

 Semenke lana za zdrav digestivni trakt

Lanene semenke su bogate i rastvorljivim i nerastvorljivimlaneno-seme vlaknima. Rastvorljiva dijetalna vlakna rastvaraju se u vodi i stvaraju gelastu supstancu koja može da pomogne u snižavanju holesterola i nivoa glukoze u krvi.

S druge strane, nerastvorljiva vlakna upijaju vodu, povećavaju volumen stolice i ubrzavaju peristaltiku creva, tako da uz povećanje unosa tečnosti sigurno pomažu kod zatvora. Preporučujemo vam da pre upotrebe sameljete semenke da biste imali koristi od lignana i omega-3 masnih kiselina. Inače, 20 grama mlevenih semenki (oko 3 supene kašike) sadrži 5.4 grama vlakana.

Koji sastojci lanenog semena štite našu kožu?

 Semenke lana su bogate lignanima koji deluju antiinflamatorno i antioksidantno i štite naš organizam od oksidativnog stresa. Laneno seme se uz susam smatra jednim od najboljih izvora lignana i sadrži 0.3 grama lignana u 100 g. Lignanima se pripisuje i potencijalno antikancerogeno dejstvo, jer su u nekim studijama uočila veza sa smanjenim rizikom od raka dojke.

Ishrana bogata semenkama lana koje su odličan izvor omega-3 održava našu kožu zdravom, ublažava akne i iritacije, i štiti od negativnih uticaja okoline. Reč lignan, inace potiče od grčke reči lignos što znači drvo ! Dakle, lignan je drvenasto vlakno

Kojim nutrijentima je bogato seme lana?

Lanene semenke su sjajan izvor dijetarnih vlakana,laneno-seme01 vitamina B1 i B6, folne kiseline, zatim magnezijuma, mangana i kalijuma, a naročito alfa-linolenske kiseline, esencijalne masne kiseline poznatije kao omega-3. Same lana je, dakle, bogato zdravim mastima, antioksidansima i vlaknima i prema savremenim istraživanjima, njegova redovna primena može da pomogne u snižavanju rizika od razvoja dijabetesa, kancera i kardiovaskularnih oboljenja.

NUTRILANS PROIZVODI I SAVETI – Nutricionista Zoran Roksandić

Nutrilans – Funkcionalna hrana u službi vašeg zdravlja

Nutrilans Borax

BORAX mineral sem stobor i borax eliminiše gljivicu Candida Albicans deluje uspešno i kod svih Artriticnih tegoba. Reumatoidni,Osteo ili Psorijaticni Artritis –svejedno, rezultati su po iskustvima naših korisnika odlični!

Inace,malo je poznato da je BORAX jedini mineral koji uspesno eliminise Fluor – neurotoxin iz organizma.

Koristeći paste za zube od kojih većina sadrži Fluor, svi ga pomalo unosimo u organizam. Element Bor nadgrađuje jedinjenje sa Fluorom Bor tetra Fluorid (B2F4) I to jedinjenje se uspešno ekstrahuje iz organizma putem Urina!

Koristite redovno Nutrilans BORAX i odstranite štetne materije iz svoga tela!

NUTRILANS – Funkcionalana Hrana za dizanje imuniteta

Oduvek, Nutrilans u svom sastavu je imao DIJETALNA BILJNA VLAKNA.voće-plus-nutrilans
To definise Nutrilans kao tipičan PREBIOTSKI proizvod.
Danas, pored Vlakana Šećerne repe, Heljde i Inulina, svi tipovi Nutrilans proizvoda sadrže još i kanadsko mleveno Laneno seme (dobijeno patentiranim postupkom) koje predstavlja riznicu Omega 3 esencijalnih masnih kiselina.

Začinske komponente kao što su Kurkuma i Đumbir samo su veoma bitna, nadogradnja na sve ovo. Naše Organsko seme od Bundeve je veoma bogat izvor Cinka (Zn) koji je neizostavan element ljudskog Imuniteta. Dijetalna Biljna Vlakna ,bez obzira da li su rastvorna, ne rastvorna, brzo ili sporo fermentujuća, služe kao supstrat (Hrana ) dobrim i korisnim bakterijama koje se nalaze u našem organizmu.

Na taj način dolazi do redukcije loših tj. patogenih sojeva bakterija takođe prisutnih u organizmu. Sve ovo je nauka odavno dokazala! Nutrilans na srpskom tržištu, predstavlja hranu sa najvećim procentom Dijetalnih biljnih Vlakana i najvećim procentom Omega 3 masnih kiselina.

Menjajte svoj, barem jedan, obrok potpuno prirodnim Nutrilans proizvodima i održavajte svoj Imunitet na visokom nivou. Nutrilans plus Kefir je napr. idealna sinergija.
Ređe će te ići u Apoteku – obećavamo!

Miomi na materici

U praksi smo imali slučajeve da su se Miomi topili i nestajali korišćenjem Nutrilans preparata.  Nutrilans Djumbir je bio u pitanju. Miomi na materici su po strukturi Mišićno tkivo ali ESTROGEN ZAVISNO TKIVO. Prvi put smo saznali pre 4 godine gde su tri korisnice imale takva iskustva.

Izgleda da smo Nutrilans Đumbir proizvodom koji u sastavu sadrži i kurkumu pogodili meru i uticali na Estrogen /Progesteron odnos. Ponosni smo na naše rezultate mada smo i sami bili jako iznenađeni.

„SMOOTHIE“ popiti sa oprezom

Nisam ljubitelj napitka „smoothie“ jer ga mnogi ljudi nekontrolisano koriste nanoseći često, čak i štetu svom organizmu. Od mora recepata za taj „fancy“ napitak, video sam negde i ovaj recept. Ogulite tj. oljuštite:

  • 5 manjih jabuka,
  • 5 manjih krušaka i
  • 5 manjih narandži

Divan i zdrav napitak za Dobro Jutro kažu kreatori na društvenim mrežama. Ukusan možda jeste ali zdrav — NI SLUČAJNO!
Ali ajde da pojasnimo i zavirimo u sadrzaj:

  • Manja jabuka : 3,6 gr. vlakana + 15.5 gr. secera
  • Manja kruska : 4,6 gr. vlakana + 14,5 gr. secera
  • Manja narandza : 2,3 gr. vlakana + 11,3 gr. secera

U zbiru, ovaj nazovi zdravi napitak, sadrži :
36,4 gr. vlakana + 143,6 gr. SEĆERA!

Taj iznos šećera, ravan je unosu 10 KAŠIKICA ŠEĆERA!

Budite oprezni jer čestim konzumiranjem, ovolika količina šećera ujutro može da izazove DIABET!

Kupujete neoprezno pastu za zube sa Fluorom

Taj Fluor ,sem sto je neurotoxinpasta-za-zube vezuje Aluminium za sebe i to duplo zlo ide direktno u ljudski mozak! Tamo se deponuje a da vi ni neznate, niti želite.

Imamo rešenje. Nutrilans + Borax. Mineral Bor je jedini koji vezuje Fluor za sebe stvarajući kompleksno jedinjenje Bor Tetra Fluorid (BF4). E takva so se extrahuje putem Urina iz organizma.

Budite osvesceni i edukovani kupac. Kupite Nutrilans i detoxikujte se.
Vase telo bice vam zahvalno za to.

NUTRILANS je ozbiljno rešenje nekih ženskih problema

Sve devojke i ženice koje imajuzena nekakav problem sa ciklusom mogu u velikoj meri, da reše svoj problem sa Nutrilans Đumbir preparatom.
Izostali ili neredovni ciklus, bolovi tokom menstruacije, obilna krvarenja – za sve to smo imali mnogobrojne pohvale.

Čak i ženice sa 38, 40 god. vraćale su svoj ciklus posle cak 2 godine izostanka!

Mi se ne igramo sa vašim zdravljem. Samo rešavamo vaše probleme.

Candida Albicans

Juče sam imao razgovor sa stalnim candida-albicans korisnikom BORAX Minerala, Goranom. Verovatno najgori slučaj crevne infekcije Candida Albicans za koji sam ikad ćuo. Momak (Goran) je OČAJAN. Pogubljen potpuno sa posebnim problemom gde porodica vrši pritisak da se koriste samo Lekovi. Šta možemo zajednički On i Ja da zaključimo.

BORAX je pomogao i pomaže. U redu, ali nije dovoljno. Probiotici koje je dobio iz Holandije su takođe dosta pomogli. Saznaćemo i koji su to sojevi Probiotskih kultura koji su donekle pomogli.

Spomenuli smo zajedno Medicinski Petrolej. Goran kaže da mu je i to pomagalo dok je koristio ali zbog pritiska porodice ne daju da se Petrolej ponovo poruči. Glasno sam razmišljao i predložio Goranu da proba CARBOXY FIT TERAPIJU.

Nešto kao Hiperbolična komora , znači tretman gasom CO2 koji opet inicira snažan dotok KISEONIKA. Što se tog tretmana tiče kada je u pitanju Dijabetes – mogu da potvrdim –izuzetni rezultati! Koliko će da pomogne u ovom slučaju , videćemo.

Goran tvrdi da je Candida došla i pozicionirala se u crevima , nakon snažne terapije Antibioticima. Tu snažnu terapiju je naravno, preporučio svojevremeno lekar zbog bakterije Esherichia Coli.

„Bolje da sam imao Esherichiu ceo život nego ovakav oblik Candide“, kaže Goran.

Molim svakoga koji je imao ili ima ovakvo iskustvo a ima nekakve predloge , da se uključi u diskusiju. Jako bih voleo da pomognem Goranu i svim drugim ljudima koji imaju sličan problem.

Tudje pameti i iskustva nikada dovoljno.

SIRUPI ZA MRSAVLJENJE

Vidim da su proizvođači ovih meseci, bili bas vredni. Sudeći po sastavu svih sirupa primećujem da Resavska škola prepisivanja još radi…

AMAZON – Biljni sirup za detox i mrsavljenje
Sastav: Lan, Ječmeni Slad, Zeleni Čaj, Limunov sok, Cimet, Đumbir, Kurkuma, Guarana, Spirulina, Mak

NATURAL FIT – Biljni sirup za detox i mrsavljenje
Sastav: Lan, Kim, Zeleni Čaj, Limunov sok, Cimet,Đumbir,
Kurkuma

ZLATNE KAPI – Sirup za mršavljenje
Sastav : Lan, Rogač, Jabukovo Sirće, Cimet, Med, Kukuruzna svila.

SIRUP S1. – Sirup za mršavljenje
Sastav: Lan, Zeleni Čaj, Limunov sok, Cimet, Kurkuma, Đumbir

HONEY SLIM – Sirup za mrsavljenje
sastav : Lan, Zeleni čaj, Cimet, Med

SNAGA PRIRODE INĐIJA – Detox i sirup za mršavljenje
Sastav : Lan, Zeleni čaj, Limunov sok, Cimet , Med

O efektima i rezultatima ne mogu da sudim jer još nemam autentična svedočenja. O tvrdnjama i svedočenjima samih proizvođača, preko društvenih mreža, ipak imam određenu rezervu.

NUTRILANS Be in Balance….

BORAX, hrana i za vas mozak.Kako?borax-nutrilans
Pa ovako ide.Borax ,mineral vezuje Fluor koji je inače deklarisan kao neurotoxin. Perete zube redovno i tom prilikom progutate malo paste koja sadrži FLUOR. Jedini mineral koji vezuje taj Fluor je mineral BOR koji je sadržan u BORAX – prašku. Dobijeno jedinjenje je Bor Tetra Fluorid i izbacuje se iz ljudskog organizma putem Urina!

Kako ste svim ovim spasli svoj mozak? Tako što izbacivanjem Fluora izbacujete i supstancu koja opet vezuje Aluminium Takođe, otrov za ljudski mozak.

Kupite BORAX od nas. Vaš mozak će biti zahvalan za to.

Za muškarce dzentlmena. I za dame koje vole dzentlmena. takođe za sve one koji imaju džentlmenski stav prema ženama

Čitam na oglasima: efikasno sredstvonutrilans-na-stolu za mršavljenje –sigurno gubite 10-15 Kg mesečno. Napravljeno u saradnji Doktora i Nutricionista.

Mi u Nutrilans timu ne radimo tako. Kod nas možete da smršate „samo“ 3-5 Kg mesečno.

Ne nasedajte reklamama!

U slučaju invazivnog mršavljenja možete dobiti povišeni Šećer kao sto možete izgubiti menstrualni ciklus.

Redukcija telesne težine je jedan ozbiljan i kompleksan problem i za njegovo rešavanje potreban je i Individualni pristup. Ne rešava se vaš problem tako što će te progutati 4-6 kapsula dnevno.

Nutrilans tim, nema u svom rečniku pojam DIJETA. Postoji samo jedan NUTRILANS — režim ishrane koji polako i potpuno bezopasno dovodi do odličnih rezultata.

Postoje takozvani centri za mršavljenje gde uz „njihovu“ dijetu morate da kupite barem 4 – 5 kutija različitih suplemenata. Uz naravno, paprene cene.

Mi uz naše Nutrilans proizvode, ne prodajemo niti savetujemo kapsule i tablete. Svi dragoceni Nutritijenti mogu se unositi putem hrane. Sa Nutrilans obrocima sem vidljivog tj. subjektivnog osećaja, videćete i rezultate svoje krvne slike nakon samo 5 – 7 nedelja. Eto to vam je bonus. Jedete, lagano mršavite i popravljate ono sto možda odskače od optimalnih parametara.
Tu smo najjači , potpisujem…

Nutrilans doručak ili večera!

Za svačiji ukus, Vegani, Ne vegani,nutrilans-proizvodi001 Gurmani, Sladokusci…
Nutrilans koliko je dobra hrana
jedno pakovanje menja 20 obroka
Ukusno, zdravo, brzo Nutrilans @ Serbia

Nutrilans Borax

Borax, so Borne kiseline je mineralmineral-borax koji ulazi u sastav Funkcionalne hrane Nutrilans. Sandrina elementa Bor koji je bitan element za ljude, dostupan nam je u prirodnom obliku u mineralu Borax. Poseduje izuzetna antiseptična, antifungalna i antivirusna svojstva i blaga antibakterijska svojstva.

Poboljšava srčani rad , telesnu ravnotežu, memorijske, saznajne i vizione aspekte. Deluje sinergijski sa elementima Magnezium i Sumpor u oslobađanju tela od akumulacije fluorida i toksičnih – teških metala.

Generalno ima antiinflamatorna, anti-tumorska, antikoagulantna, anti-neoplastična (antikancerogena) i hipolipemična svojstva (snižava nivo masti i holesterola u krvi).

Borax možete koristiti kao so za kupanje jer se kao i Magnezijum dobro apsorbuje kroz kožu. U nekim banjama prirodno mineralizovanim Borom (nazvanim: čudo voda) mnogi su prijavili isceljenje od hroničnog Artritisa. Pojedini lekari su uvereni da bi čak i potapanje stopala u niskim koncentracijama Borax-a i tople vode donelo znatna poboljšanja kod Artritisa.

Bor je neophodan za integritet i funkciju ćelijskih zidova i učesnik je u prenosu signala kroz membrane. Od suštinskog je značaja za zdrave kosti. Reguliše apsorpciju i metabolizma Kalciuma, Magneziuma i Fosfora kroz uticaj na paratiroidnu žlezdu. Nedostatak Bora izaziva preteranu aktivnost paratiroidne žlezde što podiže nivo Kalcijuma u krvi oslobađanjem Kalcijuma iz zuba i kostiju. Ovo može dovesti do OsteoArtritisa i drugih oblika Artritisa, osteoporoze i karijesa.

Sa starošću visok nivo Kalcijuma u krvi dovodi do kalcifikacije mekih tkiva, izaziva kontrakcije mišića i ukočenost, kalcifikaciju endokrinih žlezda, posebno epifize i jajnika, arteroskleroze, kamena u bubregu, kalcifikaciju bubrega i na kraju dovodi do otkazivanja bubrega.

Nedostatak minerala Bor i Magnezijuma posebno je štetan za
kosti I zube. Sinovijalna tečnost koja podmazuje zglobove i pruža hranljive materije do hrskavice kod ljudi sa artritičnim zglobovima je u manjku Bora. Intenzivna upotreba Borax-a može da oslobodi bolova, otoka i ukočenosti osobe sa artritičnim
tegobama u roku od 1 do 3 meseca.

Bor i polni hormoni

U nedostatku Bora, minerali Ca i Mg se gube putem urina. Koristan efekat primene Borax-a utiče na težinu i čvrstinu kostiju a normalizovani hormoni stimulišu rast novih ćelija kostiju.

Borax i Fluor Borax se može koristiti za uklanjanje akumuliranog Fluora(F) i teških metala iz tela.

Fluor pogoršava kvalitet kostiju, utiče na kalcifikaciju epifize a štitastu žlezdu tera u hipoaktivnost. Borax reaguje sa jonima Fluora , formira Bor tetra Fluorid koji se zatim 
izlučuje putem urina.

Način upotrebe

Način upotrebe Nutrilans proizvoda

pocetna-nutrilans - nutrilans-funkcionalna-hrana-bez-glutena-100%-prirodno

NAČIN UPOTREBE

Nutrilans® – Cimet ili Čokolada, mešaju se kefirom, običnim punomasnim  (kravljim ili kozjim) jogurtom   ili voćnim jogurtom. U obzir dolazi i sok ili neki čaj.

Dve, vrhom pune,  supene kašike preparata Nutrilans (otprilike 20 gr.) meša  se  sa otpr. 2- 3 dl. tečnosti.  U tu smesu možete dodati smrznuto ili sirovo iseckano  voće.

Funkcionalna Hrana Nutrilans – Djumbir, moze se preliti  kefirom, običnim jogurtom (kozji ili kravlji) ili sokom od paradajza .Dve, vrhom pune, supene kašike preparata Nutrilans Djumbir (otpr.20 gr.) mesa  se  sa  2- 3 dl. tečnosti.

Za decu  naročito a i za starije predlažemo varijantu  Nutrilans Čokolada

2 supene  kašike +  2-3 dl. voćnog  ili običnog  punomasnog jogurta.U tu mešavinu, može se dodati neki mleveni keks ili dodati oljuštena i iseckana jabuka ili banana. Sacekati 5 – 10 min. da masa nabubri. Tako spremljeni  Nutrilans® — obroci mogu biti dorucak,vecera ili užina.

Uz korišćenje naših Nutrilans obroka, uvek savetujemo, svakodnevno unošenje dovoljne  količine vode! (oko 1  lit.na dan.). Idealno bi bilo kada bi to bila neka filtrirana voda. Za efikasnu zaštitu vašeg organizma, za održavanje vašeg optimalnog zdravlja kao i  za redukciju tel. težine – preporučuju se dva Nutrilans obroka dnevno(doručak i večera napr.).

Trudnice i deca ispod  5 godina ,mogu da koriste Nutrilans® uz prethodnu konsultaciju sa lekarom      

Zaradite 35% provizije

[shariff]

Zaradite 35% provizije

Zašto teba raditi sa nama?

Za još informacija o zdravom životu iskoristite mogućnosti koje vam nudimo, pogledajte kratku PREZENTACIJU i upišite se za NOVOSTI i naš NAP – NUTRILANS AFFILIATE PROGRAM!

Ako su vam ove informacije koristile podelite ih sa vašim prijateljima. Vas ne košta ništa a nama puno znači. Naša misija je da pomažemo ljudima!

[shariff]

Imate još nekih pitanja? Kontaktirajte nas!

Ako imate kakvih pitanja, komentar ili sugestiju slobodno nas kontaktirajte putem naših kontakt podataka koji su vam ovde dostupni. Na mejlove odgovaramo u najkraće mogućem roku.